Heerlijke Hoorspelen

Eindelijk zullen uw kinderen luisteren. Ontdek de Heerlijke Hoorspelen van Het Geluidshuis, 5 weken lang bij Humo.

Slechts € 12,50 per verhaal

BOEK + DOWNLOADCODE + CD

Kijkt u op tegen die lange, lange zomervakantie waarin u weer uw kinderen moet entertainen? Humo en Het Geluidshuis komen met een reddingsboei voor lange autoritten: vijf Heerlijke Hoorspelen waarmee uw kinderen even kunnen ontsnappen naar een andere wereld. Speel een sprookje af op uw smartphone, tablet of cd-speler en laat uw koters kennismaken met de maffe liedjes en toffe personages van deze bekende en minder bekende verhalen.

Ontdek de 5 heerlijke hoorspelen
vanaf 17 mei bij Humo

Drie Biggen en een Wolf

De jonge wolf Werner is verkoper van tuingereedschap. Hij wil net zo ambitieus zijn als zijn vader Winifried, maar hij ondervindt dat de weg naar de top bezaaid is met varkens. Dat geeft hem meer stress dan zijn povere verkoopsresultaten. De huidige generatie van de Big dynastie bestaat uit drie broers: Billie, Tristan en Samuel Big IV. Billie woont in een rieten huisje en neemt het leven met heel veel artistieke vrijheid. Tristan, die in een houten huis woont, is met alles bezig behalve de realiteit. De derde broer, Samuel Big IV, de golden boy van de familie, is een succesvol en zelfverzekerd zakenvarken en woont op een domein in een mansion. Benieuwd hoe dat gaat lopen als Werner die Biggen tegenkomt?

 

Met de stemmen van o.a. Warre Borgmans, Tom Dewispelaere, Wim Willaert, Rik Verheye, Günther Lesage, Karlijn Sileghem, Tom Van Dyck, Tiny Bertels, Gène Bervoets, Koen De Graeve, Jerom Sturm, Esther Lybeert, Jeroen Meus en Francesca Vanthielen.

Dracula

Notaris Jonathan Harker zou zich zijn zakenreis naar Transsylvanië nog lang herinneren, mocht hij dat geheugenverlies niet hebben gehad: de bijgelovige plaatselijke bevolking, allergische vleermuizen en wolven die werkelijk álles hilarisch vinden. Zijn verblijf bij Graaf Dracula, een verarmde edelman met een lange maar erg verdorde stamboom, had verreikende gevolgen. Jonathans verloofde Mina krijgt verontrustende brieven met dt-fouten en Mina’s beste vriendin Lucy verontrustende tandafdrukken in de hals. Gelukkig is er Dokter Van Helsing, een van empathie gespeende academica, die in dit alles een dikke bestseller ziet. Lucy’s kersvers lief Arthur zet zijn beide schouders Kung en Fu onder de zaak en dan gaat het pas echt allemaal de mist in. 

 

Met de stemmen van o.a. Warre Borgmans, Lucas Van den Eynde, Bart Hollanders, Marie Vinck, Michaël Pas, Guga Baul, Koen De Graeve, Gène Bervoets, Günther Lesage, Dempsey Hendrickx en Laïs.

Koning Odysseus

Koning Odysseus van Ithaca is overal goed in: boogschieten, zwaardvechten, grote houten paarden maken, zeilen en poseren voor op Griekse vazen. Maar één ding lijkt hem maar niet te lukken: thuis geraken. Bijna 20 jaar is hij al onderweg. Dat is vervelend, want thuis dingen tientallen aanbidders naar de hand van Odysseus’ vrouw, koningin Penelope. Zijn zoon Telemachus blijft rotsvast geloven in de terugkeer van zijn vader, maar Odysseus zit letterlijk vast op een rots. Een verhaal vol omzwervingen langs eilanden met losbandige lotuseters, zeskoppige monsters, verleidelijke sirenen en cyclopen die scheel zouden zien van de honger, mochten ze twee ogen hebben.

 

Met de stemmen van o.a. Warre Borgmans, Koen De Graeve, Evelien Bosmans, Robby Cleiren, Günther Lesage, Tiny Bertels, Gène Bervoets, Bruno Vanden Broecke, Geert van Rampelberg, Steven Van Herreweghe,Tom Audenaert, Ruth Becquart, Veerle Baetens, Esther Lybeert en Isolde Lasoen.

De Storm

Op een quasi onbewoond eiland maken een heks en haar zoon Kalibaan het leven van de eilandgeest Ariel zuur. De heks sterft op het moment dat Ariel in een kerstboom is veranderd, wat het officieel bevolkingsaantal herleidt tot één, en dat is een half monster. Maar dan verschijnen de Hertog van Milaan Prospero en zijn dochtertje Miranda op het eilandtoneel. Ariel wordt onttoverd, Kalibaan getemd, en 12 jaar later komt er een schip langs. Dan volgt een mysterieuze storm die schepen keldert, hoofden op hol brengt, ambities aanwakkert en wraak doet ontvlammen.

 

Met de stemmen van Warre Borgmans, Steven Van Herreweghe, Gène Bervoets, Evelien Bosmans, Lukas De Wolf, Mathias Sercu, Koen De Graeve, Günther Lesage, Hilde De Baerdemaeker, Tom Audenaert, Tuur De Weert, Reinhilde Decleir, Bart Cannaerts en gastrollen van Flip Kowlier en Garry Hagger.

De Zevende Dienaar

Trammezant wil een held worden, maar er zijn al teveel helden en te weinig problemen. Of is dat maar schijn? Want er gebeuren plots dingen in het rijk van Alice en Francis Gloom-Bliss, en vooral ónder het rijk van dit bijzonder blije koningskoppel. De Zes Dienaren worden ter hulp geroepen om dochtertje Joy te beschermen tegen de duistere plannen van de cynische grootmoeder Antithesia. Wordt dit het einde van de blijheid, of zelfs de dood van de smiley? Een underground verhaal waarin licht en duister elkaar afwisselen zonder lichtschakelaars, met in de hoofdrollen: militaire mollen met oververhitte hersens, narren en pingpongkampioenen, ingebeelde ziektes en realistische aannemers.

 

Met de stemmen van Warre Borgmans, Mathijs F Scheepers, Katelijne Verbeke, Tom Dewispelaere, Reza Moeyersons, Ben Segers, Inge Paulussen, Stijn Van Opstal, Stefaan Degand, Koen De Graeve, Gène Bervoets, Koen Van Impe, Rik Verheye, Stijn Cole, Axel Daeseleire en gastrollen van Lieven Scheire en Luc Janssen.

ABONNEES PROFITEREN

Als trouwe abonnee hoeft u niet elke week te wachten.
U bestelt dan het pakket in één keer, met een fijne korting én gratis verzending!