Nog geen interessante plannen tijdens de zomervakantie?

Geen paniek: Humo trakteert deze week op gratis* tickets voor maar liefst vier recreatieparken. Met bon die deze week rond uw favoriete weekblad zit, bestelt u voor elk van de vier onderstaande parken een gratis ticket, bij aankoop van een betalend ticket. Het enige dat u moet doen, is deze week een Humo in huis halen.

1 GRATIS dagticket

t.w.v. € 42,90

Dit seizoen laat Bobbejaanland u gillen op de rollercoasters, kan u chillen in lollige waterattracties en genieten van een flinke portie live-entertainment. Of misschien komt u voor de échte adrenalinekick?

1 GRATIS dagpas

t.w.v. € 34,50

Met ski & snowboard, paintball, gellyball, indoor skydiving (optioneel) kan u in Ice Mountain Adventure Park (Komen) terecht voor een dag vol avontuur. De dagpas geeft recht op 1 dagtoegang tot de skipiste (incl. materiaal), één paintballsessie van 1,5 uur of één gellyballsessie van 1,5 uur.

1 uur GRATIS toegang

t.w.v. maximum € 15

Zoek verfrissing in één van de Foudoo-waterparken (Hofstade, Wevelgem & Gravelines), Aqua Parken (1.200m²) met een avontuurlijke en unieke opblaasbare hindernisbaan op het water. Loop, spring, klim, klauter en glij doorheen het volledige park en probeer de andere kant te halen, als eerste in een wedstrijd, of gewoon voor de fun.

1 GRATIS toegang

t.w.v. € 16

Laat ze zich uitleven in het kinderpretpark Jungle City in Doornik, met meer dan 20.500m2 binnen-en buitenpret. Kinderen van 0 tem 12 jaar krijgen naast de toegang tot de binnenspeeltuin ook toegang tot al de buitenactiviteiten.

*Actie onder voorwaarden, zie actiebon. Unieke code voor Bobbejaanland is geldig tot 31/07/2022. Codes voor Ice Mountain Adventure Park en Foudoo zijn geldig tot 25/09/2022. Code voor Jungle City is geldig tot 14/10/2022.