HOE ACTIVEREN?

  • Kies hieronder uw uitstap,
  • Bestel uw tickets (minstens 2),
  • Voer bij het afrekenen de unieke code in die u via mail ontvangen hebt,
  • U ontvangt uw betalend + gratis toegangsticket per mail.

 

1 GRATIS DAGPAS* t.w.v. 34,5 euro

 

Met ski & snowboard, paintball, gellyball, indoor skydiving (optioneel) kan u in Ice Mountain Adventure Park (Komen) terecht voor een dag vol avontuur. De dagpas geeft recht op 1 dagtoegang tot de skipiste (incl. materiaal), één paintballsessie van 1,5 uur of één gellyballsessie van 1,5 uur.

 

Code geldig tot 25/09/2022

1U GRATIS TOEGANG** t.w.v. max. 15 euro

 

Zoek verfrissing in één van de Foudoo-waterparken (Hofstade, Wevelgem & Gravelines), Aqua Parken (1.200m²) met een avontuurlijke en unieke opblaasbare hindernisbaan op het water. Loop, spring, klim, klauter en glij doorheen het volledige park en probeer de andere kant te halen.

 

Code geldig tot 25/09/2022

 

 

 

 

1 GRATIS TOEGANG*** t.w.v. 16 euro

 

Laat ze zich uitleven in het kinderpretpark Jungle City in Doornik, met meer dan 20.500m2 binnen-en buitenpret. Kinderen van 0 tem 12 jaar krijgen naast de toegang tot de binnenspeeltuin ook toegang tot al de buitenactiviteiten.

 

 

Code geldig tot 14/10/2022

1 GRATIS DAGTICKET**** t.w.v. 42,9 euro

 

Dit seizoen laat Bobbejaanland u gillen op de rollercoasters, kan u chillen in lollige waterattracties en genieten van een flinke portie live-entertainment. Of misschien komt u voor de échte adrenalinekick?

 

Code geldig tot 31/07/2022

*ACTIEVOORWAARDEN ICE MOUNTAIN ADVENTURE PARK

De code geeft na activatie recht op 1 dagtoegang tot de skipiste (incl. materiaal),één
paintballsessie van 1,5 uur of één gellyballsessie van 1,5 uur (onder voorbehoud van
beschikbaarheid & paintball vanaf 14 jaar) voor 1 persoon mits vergezeld van 1 betalende
persoon. De code kan slechts 1x worden ingeruild voor 25/09/2022. De code is niet terugbetaalbaar of inruilbaar voor geschenkbonnen, noch cumuleerbaar met andere acties/promoties. Deze code mag niet verkocht noch uitgedeeld worden.

**ACTIEVOORWAARDEN FOUDOO

De code geeft na activatie recht op een Aqua Park-toegang voor 1 persoon mits
vergezeld van 1 betalende persoon. De code kan slechts 1x worden ingeruild voor 25/09/2022. De code is niet terugbetaalbaar of inruilbaar voor geschenkbonnen, noch cumuleerbaar met andere acties/promoties. Deze code mag niet verkocht noch uitgedeeld worden.

***ACTIEVOORWAARDEN JUNGLE CITY

De code geeft na activatie recht op een Jungle City-toegang voor 1 persoon mits
vergezeld van 1 betalende persoon. De code kan slechts 1x worden ingeruild voor 14/10/2022. De code is niet terugbetaalbaar of inruilbaar voor geschenkbonnen, noch cumuleerbaar met andere acties/promoties. Deze code mag niet verkocht noch uitgedeeld worden.

****ACTIEVOORWAARDEN BOBBEJAANLAND

Gratis toegang voor 1 persoon mits vergezeld van 1 betalende. Betalend ticket (aan het dagtarief > 1,4m) en gratis ticket moet online aangekocht worden op bobbejaanland.be met uw unieke actiecode. De bon kan slechts 1 x worden ingeruild voor 30/07/2022. De actiecode is niet geldig op feestdagen (15/8), nocturnes, uitverkochte en niet-reguliere parkdagen (zie bobbejaanland.be )of in combinatie met voorverkooptickets of schoolreizen en groepsuitstappen. De code is niet terugbetaalbaar, noch cumuleerbaar met andere acties/promoties. Deze code mag niet verkocht noch uitgedeeld worden.